Dybdalsvænget 11, 8600 Silkeborg

1-plansvilla med skøn beliggenhed i Resenbro

For enden af et lukket vænge finder I denne nydelige etplansvilla, som nu kan blive jeres.
 
Ejendommen fra 1987 breder sig over 152 velindrettede m², der passer til børnefamiliens behov, mens I udenfor kan se frem til en utrolig dejlig have med skoven som naboI overtager et stemningsfyldt hjem, som løbende er moderniseret inde såvel som ude. 2018 bød på en 60 m² træterrasse, som er delvist overdækket med et tag fra et år forinden, hvilket skaber et hyggeligt loungeområde.
 
Carporten fik i 2018 udskiftet taget, og der kom tilmed også Ivarplank og ny inddækning. Det tilhørende skur er malet indvendigt i 2019, ligesom alle vinduer fik en omgang med malerpenslen.
 
Indendøre får I fornøjelsen af et indbydende køkken-alrum, som prydes af tidløse Kvik-elementer. I kan nemt arrangere med et mindre spiseafsnit, mens den tilstødende stue både har plads til et langt middagsbord og komfortable møbler. På rundturen møder I også et multirum, der er oplagt at anvende som kontor, da det leder jer videre til et gæstetoilet og et bryggers med egen indgang. Endelig er her også et forældreværelse og to gode børneværelser.
 
Udenfor får I fornøjelsen af den lukkede have, hvor I kan nyde tilværelsen i fulde drag. Dette gør sig særligt gældende fra de to terrasser, hvoraf den ene er ideel er søge skygge under. På græsplænen er der endvidere godt med plads til at børnene kan muntre sig med boldspil, hvis de ikke leger gemmeleg i skoven. I får en super beliggenhed i et børnevenligt område, hvor I trygt kan sende familiens yngste af sted til Resenbro Skole i hverdagen.
 
Ydermere har I ikke langt til en børnehave, fritidsaktiviteter, indkøb samt Silkeborg-Ry Golfklub, ligesom Gudenåen og naturstien findes i nærheden. Som bonus ligger den kunstige sø omtrent fire kilometer væk.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86362300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart

 

BESTIL VURDERING

Flere spændende boliger

 

"Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse"