Kragelund Møllevej 20A, Kragelund, 8600 Silkeborg

Nedlagt landejendom i Kragelund

Finesser:

Modernisereet og velindrettet villa på landet med mange udhuse. Her bl.a. er 4 soveværelser, dejligt stort køkkenalrum med tilhørende viktualierum. I den ene af længerne er der bl.a. indrettet en hyggelig festsal. Her er mulighed for heste- og dyrehold. En indflytningsklar bolig og udhusene giver et utal af muligheder for fritidsaktiviteter og hobbies.
 
Beliggenhed:

Bo på villavej i Kragelund lige op til marker og åbent landskab. Beliggende i aktiv by i udvikling. Tæt på indkøbsmuligheder, skole samt svømmebad og idrætsfaciliteter. Kort afstand til naturområdet ved Bølling Sø.
 
Villaen:

Boligen indeholder: Du bydes velkommen på Kragelund Møllevej 20A i entréen i åben forbindelse med stor garderobe/opvaringsrum. Herefter flot, stort og lyst køkkenalrum, dertil skønt viktualierum diskret udført som skab med gulv-til-loft. I åben forbindelse med køkkenalrummet er der en god fjernsynsstue med udgang til flisebelagt terrasse til de skønne sommer grill-aftener. Velindrettet badeværelse med stort bruseområde. Derudover stort walk-in og godt soveværelse med udgang til haven. Opholdsrummet med trappe til 1.sal ligger i forbindelse med køkkenalrummet.På 1. sal er der et godt repos med fordelergang til de 3 gode værelser. Det ene værelser har udgang til overdækket svalegang.
 
Udhus:

I den ene længe af udhuset er der bl.a. indrettet en hyggelig festsal og bryggers, i de øvrige længer bl.a. carport og mange disponible rum. Her er mulighed for at indrette heste- og dyrehold, sadelrum eller udleve andre af sine hobbies og fritidsaktiviteter.Andre oplysninger:Boligen opvarmes med pillefyr.
 
Ejendommen kan overtages efter aftale.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler, Silkeborg
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Overlad dit boligsalg til CD Bolig, hvis du vil sælge til den rigtige pris i en fart

 

BESTIL VURDERING

Flere spændende boliger

 

"Vi lever af at sælge folks bolig. Deres hjem. Det skal være en god oplevelse"