Sanddalen 11, 8641 Sorring

Rummelig villa til den pladskrævende familie

Finesser: Kun 5 minutters kørsel fra motorvej til Århus og Silkeborg. Beliggende på en rolig vej med udsigt over området. 302 m² bolig og 40 m² kælder fordelt på 3 etager. Hele 6 værelser, gildesal og 3 badeværelser. Stor stue både i stueplan og på 1. sal. Nyt køkken fra 2016 med spiseplads. Direkte udgang til overdækket terrasse fra dagligstuen. God lofthøjde på alle 3 etager. Stor dobbelt garage med nyt tag fra 2014. Kort afstand til byens skole, fritids- og indkøbsmuligheder. Mulighed for liberalt erhverv.
Beliggenhed: Sorring er beliggende i naturskønne omgivelser 14 kilometer øst for Silkeborg og med få minutters kørsel kommer du på motorvejen, som kan føre dig både til Århus, Silkeborg eller Herning. I Sorring bor der ca. 1.200 indbyggere, som til dagligt har fine indkøbsmuligheder i Dagli´Brugsen. Skolen i Sorring regnes for at være landets højest beliggende skole. Byen har ligeledes et velfungerende foreningsliv.
Villaen: Med 302 m² bolig samt 40 m² kælder, har du her virkelig en bolig til den pladskrævende familie. Ejendommens 3 etager byder på et hav af muligheder, hvor kun fantasi og evner sætter begrænsningerne. Huset er beliggende på en skrånende grund, så størstedelen af underetagen faktisk er beliggende i stueniveau. I underetagen har du en entré med et badeværelse. Gangareal med opgang til stueplan. Stort værelse på 22,5 m² samt en gildesal/multirum, et bryggers, et viktualierum samt et godt værksted. Stueetagen indeholder en kombineret entré/gang, et nyt køkken fra 2016 med spiseplads. Stor stue med udgang til overdækket terrasse samt opgang til husets 1. sal. Et badeværelse med karbad. Soveværelse med skabsvæg samt 2 gode værelser med faste skabe. Husets 1. sal indeholder:En stor pejsestue med udgang til altan med flot kig over området. Et badeværelse med brus og tilhørende sauna samt 2 gode værelser. Tilhørende er en stor dobbelt garage med nyt tag fra 2014 samt en god privat baghave.
Andre oplysninger:Ejendommen opvarmes med naturgas. Kan overtages efter aftale.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger