Nørreskov Bakke 13, 8600 Silkeborg

Villa med lille skovstykke i baghaven

Finesser:

Rustik villa med plankegulve, moderniseret køkkenalrum samt opdateret og velindrettet stue, hvor den smukke brændeovn er placeret flot i hjertet af huset. Der er to badeværelser og 3 soveværelser og kælderen byder på mulighederBeliggenhed:Boligen ligger i gå-afstand til Fakta, Lau, Your Home, Silkeborg Slagteren m.fl. Cykelafstand via stier til skole, institutioner, REMA1000, sportshal og fodboldbaner.
 
Villaen:

I denne villa bliver du budt velkommen i entreen med opgang til tagetagen. De flotte plankegulve fortsætter ind i stuen, som er velindrettet med bl.a. vinduesplads til afslapning eller boglæsning. Herfra er der også dobbelte franske døre med udgang til den den hyggelige overdækkede terrasse.
Køkkenalrummet ligger i forlængelse af stuen. Det er moderniseret med moderne låger og kogesekstionen er placeret i alkove i forlængelse af den lange bordplade med arbejdsplads. Her er plads til langbord til den store familie eller gæster. Gulvet er rustikt og rengøringsvenligt.
 
I stueplan er der også et godt badeværelse moderniseret med hvide vægfliser og rustikke gulvfliser der matcher husets charme. Her er bruseniche og funktionelt skabsmiljø.
 
På første sal er der 3 værelser og repos. På reposet er der mulighed for kontormiljø eller spillerum f.eks. for ungerne. Det ene værelse har udgang til altan, hvor dynerne kan blive luftet efter nattens søde drømme. De flotte oprindelige skabe er bevaret i masterbedroomet. De oprindelige smukke gulvplanker er også at finde på
 
1. salen.I kælderen, hvortil der er adgang fra entreen i stueplan samt direkte udgang til haven, er der indrettet et vaskerum/bryggers og badeværelse med bruseafsnit. Herudover er der en fordelergang og yderligere 3 gode disponible rum, som er klar til istandsættelse.
 
Andre oplysninger:

Huset opvarmes med fjernvarme.Overtagelse efter aftale.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger