Sindingvej 53, 8600 Silkeborg

Villa med 4 værelser og udsigt over markerne

Finesser: 3 gode børneværelser med tilhørende eget bad. Soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse med kar. Dejligt stort spisekøkken. Praktisk bryggers. Stor vinkelstue med brændeovn og udgang til haven. Skøn udsigt ud over markerne. Kort afstand til skole og idrætsfaciliteter. Kort afstand til motorvejsnettet. Beliggenhed: Villaen er beliggende som et af de sidste huse på vej ud af Skægkær på vej mod Sinding. Villaen ligger på en 1.200 m² stor grund, hvor der er rigelig med plads til at børnene kan lege og spille bold. Fra Villaen er der kort afstand hen til skolen og til byens idrætsfaciliteter. Få minutters kørsel til Silkeborg, hvor du på vejen kører forbi de to afkørsler til motorvejsnettet, der hurtigt bringer dig i retning af Herning eller Århus.
Villaen: Villaen er opført i 1982 i tidstypiske og velkendte materialer. Indretningen er praktisk og henvender sig til børnefamilien eller seniorerne, der ønsker et skønt hus i landlige omgivelser.
Indeholder: Bryggers med plads til vaskefaciliteter og plads til at børnene kan komme af med deres våde tøj og støvler. Fra bryggerset er der adgang til det første af de 3 børneværelser og til et godt badeværelse med bruser. Skønt spisekøkken, hvor der er plads til at hele familien kan samles omkring middagsbordet. Fra køkkenet er der adgang til de sidste 2 børneværelser. I den anden ende af villaen, finder du forældreafdelingen, der består af et godt soveværelse med direkte adgang til eget badeværelse med kar. Dejlig lys vinkelstue med brændeovn og udgang til haven. Fra stuen og fra haven, er der en skøn udsigt ud over de åbne marker.
Andre oplysninger:Overtagelse efter aftale. Opvarmes med oliefyr.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger