Ansvej 26A, 1., 8600 Silkeborg

Pragtfuld lejlighed med fantastisk udsigt

Hvis du drømmer om at vågne til lyden af bølgeskvulp, nyde den fantastiske ro ved søens bred eller grille på altanen med udsigt over Silkeborg Langsø - så har du nu chancen.
 
Denne pragtfulde villalejlighed ligger i gå-afstand til alle Silkeborgs mange tilbud og samtidig så tilpas  udsigttilbagetrukket, at roen sænker sig i krop og sjæl, når du træder ind i denne fredfyldte lomme af lys, sydvendt udsigt og stemning.
 
Der er indkørsel fra Ansvej, som ligger suverænt i forhold til både byen og motorvejstilkørslen - og med alle skole-, fritids- og naturtilbud inden for kort rækkevidde, er det svært at forestille sig en mere optimal ramme for en herlig tilværelse end denne pragtfulde lejlighed i en særdeles smuk patriciervilla fra en yderst populær byggeperiode.
 
Trækstien indbyder til gå-, cykel- og løbeture, og her er kort til Silkeborgs smukke skove og alle byens muligheder. Der følger eget sø-lod med til ejendommen med bådebro, og man finder ikke meget smukkere udsigt end her.
 
Patriciervillaen, hvor denne lejlighed udgøres af førstesal med egen hems på hele 28 m², åbenbarer sig fra indkørslen med pudsede facader, rødt tegltag, flotte murede detaljer og en fornem dobbelt carport, som deles med underboen - et roligt par uden børn.
 
Når man træder ind i lejligheden, bliver man mødt af lys, sjæl og atmosfære. Flotte, nyslebne gulvplanker af fyr og knastfrit pitch pine tager imod i den flot renoverede lejlighed, der også byder på døre og vinduer i træ/alu.
 
I løbet af det sidste år har håndværkere med sikker stil forynget lejligheden og blandt andet udskiftet el-installationer og fuldspartlet væggene. Væggen med terrassedør til altanen er udført i New Yorker-stil med råt fritlagte og lakerede mursten - en smuk detalje. Køkkenet er fra Multiform med Bosch pyrolyseovn, og der er to rummelige værelser. Også hemsen skal fremhæves med sublim udsigt over Langsø. Sælger har anvendt hemsen til kombineret soveværelse og kontor, og der er lige som i stuen mulighed for at opstille brændeovn.
 
Den sydvendte altan giver en fantastisk følelse af at trone over søen, og man kan til begge sider nyde synet af den smukke natur. Mod vest kan man se det ikoniske springvand og byens lys.Med til lejligheden hører et depotrum ved trappen, rummelig vaskekælder og et godt skur.
 
Haven deles med underboen og er smukt beplantet med blandt andet æbletræ, en vidunderlig rododendron og et stort mirabelletræ. I bunden af haven findes en lille låge, hvorfra der er adgang til Trækstien, som danner den smukkest mulige rute til Silkeborgs bymidte til den ene side og Gudenåen til den anden. På den anden side af Trækstien findes ejendommens eget private sø-lod med stort græsareal og nyere bådebro med bænk.
 
Ved bådebroen er der plads til 2 både. Stemningen, naturskønheden og udsigten her kan ikke beskrives, men skal opleves.
 
Vi glæder os til at vise dig denne gennemførte og helt unikke lejlighed.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger