Engetvedvej 6, 8653 Them

Fritliggende landejendom med utallige muligheder

Finesser:

Rigtig mange m² udhuse og 221 m² bolig. Welnessområde med swimmingpool og boblebad. Gildesal /stue med 360 graders åben bålsted.
 
Beliggenhed:

Ejendommen ligger i starten af den asfalterede og lukkede Engetvedvej, når du kommer fra Tømmerby lige udenfor Them. Den tre-længede ejendom ligger ud til åbne marker og er delvis omgivet af træer. I Them er der flere indkøbsmuligheder i bl.a. REMA1000 og SuperBrugsen. Der er også skole, institutioner og svømmehal.Ejendommen:Du kommer til ejendommen på asfalteret og lukket vej og alligevel får du den flotteste udsigt over enge.
 
Igennem vognporten i den ene længe kommer du ind i den lukkede gårdsplads. Efter du er trådt ind i entreen ledes du ind i enten den store pejsestue, opholdsstue eller køkkenet. I pejsestuen hvor der er brændeovn og åben trappe til 1. sal er der også dobbelte franske døre til opholdsstuen. Trappen fører op til 1. sal, hvor der er et forværelse, stor stue/soveværelse samt badeværelse med to håndvaske og bruseafsnit.Opholdsstuen har også udgang til haven.
 
Via køkkenet møder du et stort bryggers, hvor der også er adgang til badeværelse med bruseniche samt viktualierum. Bryggerset har også adgang til stort disponibelt rum som binder afdelingen med 2 værelser, badeværelse, sauna og fordelergang sammen med resten af ejendommen. I gangen er der stigeadgang til værelse og gildesal på 1. sal.
 
Gildesalen er med synlige bjælker og åben ildsted til hyggeaftener med god snak om dagens strabadser.
 
I samme afdeling af ejendommen er der også et welnessområde med swimmingpool og boblebad. Ejendommen giver dig virkelig mange muligheder. Den kan f.eks. bruges til kursus-virksomhed, Bed & Breakfast, storfamilien eller til bofællesskab.
 
Andre oplysninger:

Boligen opvarmes af pillefyr. Ejendommen kan overtages straks.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger