Kærsgårdsvej 60, Balle, 8600 Silkeborg

Charmerende murermestervilla med adgang til Kærsgårds plantage

Finesser:

Nyere betontag fra 2009. 2 badeværelser, 3 store værelser samt 2 gode disponible rum i kælderen. Kælderen er tør og med rigtig god loftshøjde. Tidligere garage er omdannet til skønt uderum med delvis overdækket terrasse. Dertil er carport og cykelskur i forbindelse med indkørslen. Cykelsti til skole og pasningsfaciliteter både i Buskelund og Balle. Stor have direkte op til skov med flere stier samt udsigtspunkt. Haven har plads til fodboldmål, trampolin, hængekøje og shelter. Kort afstand til handelsmuligheder, midtbyen og motorvejen.
 
Beliggenhed:

Villaen er beliggende i bunden af Balle-kvarteret. Ejendommens have grænser direkte op til Kærsgårds Plantage, som er en skov med flere stier samt udsigtspunkt, hvor man har det smukkeste syn over Silkeborg. Fra ejendommen er der cykelsti til skole og pasningsfaciliteter både i Buskelund og Balle. Her er tilmed kort afstand til handelsmuligheder samt midtbyen og motorvejstilkørsel nord kan nås med få minutters kørsel.
 
Villaen:

Den fuldmurende bolig er opført i 1941 i 3 plan som indeholder 221 m² under tag, fordelt på 137 m² bolig, 84 m² god kælder plus overdækket terrasse på 32 m².Stueetagen indeholder foruden entré med trappeopgang til 1. sal, en hyggelig stue med plads til såvel spise- som opholdsstue. Her er ligeledes brændeovn samt udgang til en af husets mange terrasseområder. Her er tilmed et godt kvadratisk værelse på 12 m² samt et badeværelse med gulvarme samt badekar. Såfremt man ønsker en bruseniche i stedet, er der mulighed for dette.
 
Fra køkkenet er der adgang til en trappe som fører til huset skønne uderum samt kælder.Underetagen byder på 84 gode m² tør og høj kælder, som indeholder et badeværelse med bruseniche, bryggers, værksted samt to disponible rum, hvoraf det ene i dag bliver brugt som teenageværelse. Kælderen har desuden egen indgang. Første salen byder foruden en stor repos, som i dag bliver brugt til kontor, et stort værelse på 16 m² samt soveværelse med både skabsvæg og walk-in.
 
På ejendommen er der flere terrasseområder og haven indbyder til leg på den store græsplæne, hvor der både er plads til fodboldmål, trampolin, hængekøje og shelter. Til og med har du skoven lige ved havelågen. Til ejendommen er der en carport samt gode parkringsarealer og får du mange gæster er der p-areal på den anden side af vejen.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger