Ørevadbrovej 65, Serup, 8632 Lemming

Stor landsbyejendom med mange muligheder

Finesser:

308 m² delvist istandsat bolig med mange muligheder. Stor stue med trægulve og adgang til KVIK-køkken fra 2006. Første sal med soveværelse med walk in, badeværelse samt værelse. Hyggelig sydvestvendt lukket have som grænser op til grøn eng. I 2016 er der installeret kondenserende naturgasfyr samt solceller. 5 minutters kørsel fra tilkørsel til Århus-Herning motorvejen samt Silkeborg.
 
Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende i Serup - kun få minutters kørsel fra motorvejen til Herning eller Århus og Silkeborg er ligeledes kun få minutters kørsel fra ejendommen. Den skønne natur omkring Hinge Sø er i umiddelbar nærhed og kan nås på cykel eller med en frisk gåtur.
 
Villaen:

Vi har nu æren af at kunne udbyde ” Serup Bageren” til salg. Mange ting er sket siden bageriets storhedstid. I dag udbydes ejendommen som 308 m² bolig, hvor cirka halvdelen er istandsat som bolig og det resterende fremstår som butik.
 
Boligen indeholder:

Stor og lys klinkebelagt entré/hall med stort vinduesparti samt pejs. Herfra har du indgang til den store stue med plads både til spise- og opholdsstue. Herfra er der adgang til et værelse/kontor samt et nydeligt KVIK-køkken fra 2006, hvor der også er trappeopgang samt adgang til de tidligere butikslokaler. Første salen indeholder foruden en fordelingsgang et soveværelse med walk in, et badeværelse med bruseniche samt et værelse.
 
Det resterende boligareal fremstår som butik/lager. Herudover er der et værksted og samlet 152 m2 udhuse, som er inddelt i forskellige rum. I haven er du ugeneret og har et skønt udsyn over de tilstødende grønne marker.

Andre oplysninger:

Ejendommen opvarmes med naturgas. Solcellerne producere 4 MW så du ikke har en udgift til strøm. Overtages efter aftale.

Kontakt os

  • Søren Bregnhøj

  • Ejendomsmægler
  • T: 86382300
  • M: 23230323

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Lignende boliger